Skyddsvästar

Roslagens Jakt & Vilt säljer Dogtech skyddsvästar för hundar mot vildsvin och rovdjur.

Vid Almunge Vildsvinshägn finns västarna att låna gratis i olika storlekar.

Dogtech – Euro
Pris: 3895 kr
En ren skyddsväst mot vildsvin och ett alternativ till vår skyddsväst Dogtech Pro. Skyddsvästen har samma skyddsklass som Protector Pro fast utan möjlighet att sätta på vargstål. 3M-reflexer gör att västen skyddar mot trafik i dimma och mörker på våra vägar. Skyddsvästen ger även flytkraft och kapslar värme då hunden arbetar i blöt och kall terräng.
Enkelheten att sätta på väst på hund med bred kardborr på rygg och front istället för spännen, dragkjedjor el. likn. gör att hunden kan använda skyddsvästen under alla tider på året. Skyddsvästen har 8 cm justermån på ryggen och lika mycket i fronten.
Sedan 2013 levereas Dogtech Euro med GPS-ficka.

 • Finns i tre olika färger: Blå, Orange och Rosa
 • Högsta skyddsklass, bäst i alla tester av jaktpressen mot Vildsvin
 • Ger flytkraft och bibehåller kroppsvärme om hund går i vak
 • 3M reflexer, Eftersöksöglor 2 st som standard, en fram en bak
 • Skyddet är uttagbart, lägg in vår flytkraft istället vid simträning
 • Ett mått räcker, kolla omkretsen bakom frambenen och se i storlekstabellen så får du rätt storlek på västen för din hund

Dogtech – Pro
Pris: 4595kr
Dogtech Pro är vår absoluta storsäljare när det gäller att effektivt skydda mot vildsvinsangrepp. Västen ger ett effektivt skydd även mot drunkning då den ger flytkraft och hindrar hunden från att sjunka. Med full synbarhet i 360 grader med 3M reflexer gör västen till ett utmärkt skydd även mot trafik i dimma och mörker på våra vägar.

GPS-ficka på ryggen Dogtech Pro har som standard en GPS-ficka på ryggen som är anpassad för alla våra GPS-system, peijar m.m. Fickan är förstärkt för att förhindra att den går sönder om hund springer in i taggtråd.

Förberedd för Wolf Add-On vargstål Skyddsvästen är förberedd för 2 st längstgående kardborreband som enkelt kan öppnas upp för att montera våra rostfria fjäderstål (Vargstål). Med detta skydd på varje sida om GPS fickan så möts en attackerande varg av 4 rader av 45mm långa taggar som effektivt skyddar mot bett. Vi har själva upplevt flertalet situationer där varg avbrutit angrepp då dom bitit i vargstålet i skyddsvästen och jakthunden klarat sig helt utan skador.

Anpassad för alla årstider Enkelheten att sätta på väst på hund med bred kardborr på rygg och front istället för spännen, dragkjedjor el. likn. gör att hunden kan använda skyddsvästen under alla tider på året. Skyddsvästen har 8 cm justermån på ryggen och lika mycket i fronten.

 • Högsta skyddsklass, bäst i alla tester av jaktpressen både mot vildsvin och varg
 • Ger flytkraft och bibehåller kroppsvärme om hund går i vak
 • GPS ficka som standard, möjlighet att applicera vårat vargstål
 • 3M reflexer runt om 360 grader, Eftersöksöglor 2 st som standard, en fram en bak
 • Skyddet är uttagbart, lägg in vår flytkraft istället vid simträning
 • Ett mått räcker, kolla omkretsen bakom frambenen och se i storlekstabellen så får du rätt storlek på västen för din hund