Sponsorer / samarbetspartners

Garmin Alpha hundspårningssystem Avancerad hundspårning – bättre kontroll och säkerhet. Alpha 100 erbjuder dig nya funktioner som ger bättre kontroll över din hund. Alpha är extremt användarvänlig och gör att du kan spåra upp till 20 hundar på ett avstånd upp till 14,5 km. Positionen uppdateras varje 2,5 sekund. Enheten kan också spåra dina jaktkamrater och du kan skicka förprogrammerade meddelanden till deras Alpha-enhet. (Alpha är inte kompatibel med Astro). Följ hastigheten, avståndet och riktningen för varje hund. Dessutom kan du se hundens status – om den springer, sitter eller har ståndskall. GPS-/GLONASS-antennen ger snabb och pålitlig satellituppkoppling och suverän positionering även i krävande terräng. Läs mer

Sako Sverige är en del av italienska Beretta S.p.A. Beretta har tillverkat vapen sedan 1526 och ägs fortfarande av familjen Beretta. Vi är en del av en snart 500-årig historia med en passion i centrum, att tillverka de bästa vapnen. Beretta köpte finska Sako runt millenieskiftet och i samband med den affären skapades det svenska bolaget.
Vi har varit verksamma i Sverige sedan 2001 och är en grossist med marknadens ledande varumärken. Genom vårt omfattande produktsortiment och vårt stora återförsäljarnät hoppas vi kunna nå ut till Sveriges alla jaktintresserade konsumenter med det bästa marknaden har att erbjuda.

Vi på Magnusson Petfood tror på sunt förnuft. Vi har ambitionen att göra vårt hundfoder så nyttigt och naturligt som möjligt. Därför använder vi bara råvaror från det svenska jordbruket. Dessutom ugnsbakar vi hundmaten. Bakning är en långsam och mild process, som bättre bevarar råvarornas naturliga egenskaper. De flesta hundar tycker dessutom att ugnsbakat foder smakar väldigt gott!

Zodiac har funnits på den svenska marknaden sedan 1963 och står för svensk kvalitet och design. Zodiac blev snabbt ett välkänt och omtyckt varumärke när fler och fler upptäckte den höga kvaliteten och det användarvänliga utförandet av våra produkter. Vi har lyssnat på marknaden och sedan tagit fram produkter som är utvecklade efter det klimat och krav vi har här i Skandinavien.

Dogtech
Vi utvecklar och tillverkar högkvalitativa skyddsprodukter för arbetande hundar. Vår affärsidè är att med ny teknik och nya material skydda våra arbetande hundar. Vi tillverkar framförallt mjuka skydd för väktarhundar, jakthundar samt polis- och militärhundar.

 

 

Varpsund Home of Shooting – Sako Testcenter
En av Sveriges mest kompletta skytteanläggningar. Oavsett om du är nybörjare som vill prova på eller avancerad skytt som vill utveckla det lilla extra är detta anläggningen för dig.
100 meters inskjutningstunnel inomhus. Skyttebiograf. Älgbana. Sportingbana. Och inte minst en butik med brett sortiment i samma lokal.
Här har du en otrolig fördel av att kunna testa vapnen på riktigt innan det är dags att handla.
Det finns stort utbud av lånevapen på både hagel och kula att prova.
http://varpsund.se/