Trerätters middag och styckkurs

Välkommen till en eftermiddag på Roslagens jakt och vilt, med först en styckkurs där du får lära dig att stycka både teoretiskt och praktiskt. Sen äter ni en fantastisk trerätters middag gjord av kocken Markus Berkvall.

Meny

Förrätt:

Tartar på dovhjortskalv med jordärtskocka och

syrad lök, majonnäs.

Varmrätt

Grillad kronbiff med cheddarost, haricotsverts,

lök, rödvin.

Dessert

Läskande havtorn med bränd choklad.

 Foto: Markus BerkvallFoto: Markus Berkvall

 

Tid och plats:
16.00 – ca21.00 Roslagens jakt och vilt, Almunge
Ett datum som passar dig som grupp/sällskap

Pris:
2500: -  ink styckkurs + dryck

Bokning:
Kontakta Jessica@roslagensjaktvilt.se tel: 0709919434
Minst antal 5 personer, max antal per grupp/sällskap 10 personer.