Pürschjakt året runt

Vi kan erbjuda en unik möjlighet att året om smygjaga både dovkalv och mufflonlamm med guide i vårt fina vilthägn. Hägnet är beläget i hjärtat av Roslagen, dryga timmen från Stockholm och det består av blandad terräng och rikligt med vilt.

Detta är ett perfekt tillfälle då du har några timmar över och vill ha en trevlig upplevelse där chansen att få skjuta sig sin egen söndagsstek är stor. Dessa djur är även helt underbara att till exempel helgrilla vid utomhus festen eller födelsedags tillställningen .

Jakten bedrivs alltid som pürsch jakt för att minimera stressen på viltet och guiderna har stor kännedom om vart viltet brukar uppehålla sig vid olika tider på dygnet. Det skall klargöras att det inte bara är att gå in och skjuta sig ett djur i ett hägn utan dessa djur är mycket observanta på vad som händer inne i hägnet och man måste vara skicklig & tursam för att verkligen komma till skott. Vi jagar inte från torn eller liknande utan vi använder oss uteslutande av det som naturen har att erbjuda som skydd. Allt för att göra jakten så naturnära som möjligt.

 

 

 

 

 

Ring eller maila gärna för mer information:
Klas: klas@roslagensjaktvilt.se
Tel: 0702-282117